MIT campus

More
13 years 2 months ago #4155 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Nem. Sem fiúkon, sem lányokon nem szokásom gondolkodni ilyen téren. Szóval mellém felesleges keresni bárkit is. Ellenben pontosan tudom anyád számára milyen helyzet az elfogadható. A petricsésze mellé pedig mondtam sok más alternatívát, de biorobot gyártásban, genetikai mérnökösködésben én sem vagyok érdekelt. Viszont, ha csak Jeff és én maradtunk az alternatívák, akkor nem tudok bölcs döntést kínálni. Ha a szívedre hallgatsz, akkor Jeff az. Mint akkor is, ha anyucit akarod bosszantani. Ha érted a csapatunk sok el?nyét, értékeled amit tennék azért, hogy a lehet? legboldogabb legyél, akkor talán én. De tényleg ideje telefonálnunk, miel?tt megel?znek.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4157 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"De a gondom ezzel az, hogy úgy maradtatok alternatívák, hogy azt sem tudom, hogy mi a többi. A fene esett volna beléjük, amikor bezártak el?ttem mindent... De egyébként ha már itt tartunk, te nem gondoltál arra sosem, hogy párt válassz, vagy katonáéknál csak az ilyen segítsünk másokon típusú kamuházasságot engedik, mert mondjuk a rendes az a szolgálat rovására menne? Nem azért, hogy bántsalak, csak nálunk is van olyan osztag, ahol mindenki egy családnak számít és amíg le nem szerelnek nem lehet feleségük vagy férjük, hogy ne fogják vissza magukat amikor meg kell halni. Tudod, nehogy az járjon a fejükben hogy haza várja ?ket a család meg a gyerekek."

A hívás gyakorlatilag úgy alakul ahogy szeretted volna, hisz csak audienciáról van itt szó, ahol elmondod azt el?re megírt érveidet/beszédedet, amire igazából annyi választ kapsz, hogy ezt a testvérré fogadási dolgot a szamurájaik körében ugyan törvények szabályozzák, a föls?bb körökre viszont ez még nem terjed ki, ezért id?t kérnek, hogy megtegyék a javaslatot a céges tanács el?tt. Ezek szerint id?t nyertetek, amíg ?k megvizsgálják ennek a lehetséges belpolitikai következményeit, illetve, hogy hogy lesz nekik el?nyös, ha Azumi téged testvérévé fogad.

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4159 by TheElf
- Nálunk nincs ilyen szabály. De nincs szabadság felel?sség nélkül, mert minden lépésünknek lehetnek következményei.Annak is lenne következménye, ha most dumálnánk, ebédelnénk, és hagynánk, hogy a szüleid hívjanak fel egy kész tervvel. Mondjuk akár rögtön hozzám is adnának. Nem azért, mert [i:336l76nz]zavarja ?ket, hogy beszélgetünk[/i:336l76nz], és ezt torolják meg a következményekkel. Hanem azért, mert akkor ?k hívnának minket kész tényekkel. Most viszont [i:336l76nz]mi akarjuk[/i:336l76nz] meglepni ?ket a mi kész tényeinkkel, ugye?

- Ha a jogászaik, a mérnökeik, pszichológusaik összerakják a tervet, és felhívnak, akkor el?nyben vannak. Ha még félkész megoldás van, kapkodniuk kell, akkor talán nem állítanak szembe az azonnali választás kényszerével, és vagy ránk hagyják mit teszünk, vagy id?t próbálnak nyerni. [i:336l76nz]Nekünk mindkett? jó. [/i:336l76nz]Egyik esetben a stratégiai céljaink teljesülnek, másik esetben áldozat nélkül teljesülnek a rövid távú taktikai céljaink. [i:336l76nz]És[/i:336l76nz], a cégen belül a szüleid riválisai látják nem estünk a fejünk lágyára, nem kockáztatnak sokat, ha mellénk állnak. Ezért sürgetem azt a fránya hívást, szóval a magánéletemr?l majd a hívás után beszéljünk, oké?

--- Itt megejtjük a hívást ---

- Id?t nyertünk. Azt hiszem ennek örülsz. Ideje hát megismerni sok embert, férfiakat, n?ket, akár még engem is. És azt hiszem a telefon el?tt kérdeztél is egy fontos és érdekes dolgot.

- Meg is ígértem, hogy elmesélem miért nem házasodtam. Részben a politika miatt, részben pedig a zene miatt. Azt mondod, hogy szerinted a katonai vezetés, és a politika lenne közös téma kett?nk között. Engem viszont annak ellenére taszít a politika, hogy természetesen, mint minden barátomnak, a politikával foglalkozóknak is szívesen segítek. Nem lennék jó politikus, mert a jó politikus tudja mikor kell feladni az elveit, a szavazatok és a lehet?ségek érdekében. A jó katona, jó nyomozó viszont pont kész az elveiért a végs?kig harcolni. Én nem érzem magam politikusnak. Remélem te sem tartasz annak, hiszen tudod egy politikus már rég úgy döntött volna, hogy jobban megéri anyádékkal jóban lenni.

- Miért fontos ez? Mert a rangom alapján már nem kellene bevetésre mennem, elég lenne irányítanom és csak a feladat politikai részével foglalkoznom. De amíg nincs családom, tudok erre hivatkozva önként jelentkez?ként tevékenykedni. Egy házasságnak így akkor is következménye van, ha senki sem akar kényszeríteni, mindenki segíteni szeretne. A zene pedig azért fontos, mert nincs kedvem úgy házasodni, hogy a partnerem egy illúzióba szeret bele a zene miatti rajongásból.

- De annak, ha te házasodsz annak is lesz következménye, mint a választásodnak is. Amikor a petricsészékr?l beszéltünk, azért éreztem fontosnak azt említeni, mert [i:336l76nz]tökéletes választásod nincs.[/i:336l76nz] Minden választás [i:336l76nz]negatív következményeivel is szembe kell nézned.[/i:336l76nz] És kicsit megrémít, mennyire nem tudok igazán jó választást. Bár szerintem aki normális az boldog lenne melletted, de nagyon nehéz lenne olyat találni, aki bár er?s kompromisszum, de legalább elfogadható lehet. Én sem vagyok könny? helyzetben, de téged valahogy nem irigyellek.

More
13 years 2 months ago #4169 by Nyarlathotep
-"Igen, id?t nyertünk, de mennyit? Na meg hogy jönne ez így ki? Mármint Jeffnek nem kellene szólnomn, ha viszont szólok akkor hogy nézne az ki, hogy másfelé is kacsintgatok, s?t, azt se tudom, hogy hol kezdjem ezt az egészet. Ebben nem vagyok ám akkora nagy pro, mint a korombeliek... Ichiroval mindenesetre nem lesz semmi, a céges aktája szerint ugyanis már van egy gyereke. Miel?tt rákérdezel, nemrég nyithatták meg azt az aktát, mert eddig nem tudtam elérni, most viszont egy keresés megmutatta."

-"Politikusnak pedig igenis beválnál. Valami igazi régimódi konzervatív politikusnak, aki szerint a politikus jó példát kell mutasson és amir?l példálózik azt mindenkinek sulykolnia is kell. Bár a paptanár kicsit közelebb áll hozzád. Eddig legalábbis folyton ilyen nagy morális kérdéseket feszegettél és ezt a felel?sség dolgot is legalább hatszor mondtad el nekem." mondja Azumi kicsit csipkel?dve.

-"Egyébként meg felel?sség, meg negatívum, meg ki tudja micsoda ide vagy oda, akkor is választanom kell és pont ez a bajom. Ha te sem tudod, hogy ki volna az aki, pedig te vagy az aki eddig mindenre tudtál mit mondani, akkor ÉN mit mondjak? Akkora a káosz a fejemben, hogy az elképzelhetetlen."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4170 by TheElf
- Mondtam, nem szeretném, ha nálad kellene helyszínelnem, így igyekszem ezt megel?zni, akár azon az áron is, hogy annyiszor mondom el a felel?sséges dumát ahányszor kell. Viszont a Jeff kérdést 5 perc megoldani, ha megérted [i:9jrwe94p]mire[/i:9jrwe94p] is kaptál lehet?séget. Arra kaptál lehet?séged, hogy magad keres valaki olyat, akit a Renraku el tud fogadni. Én tudom, ha a helyedben lennék [i:9jrwe94p]miért[/i:9jrwe94p] nem választanám Jeffet. Ha belegondolsz, eddig ? sokmindent megtett azért, hogy f?zzön, udvaroljon, mert tetszel neki. 4 év el?nnyel indult. De mégsem ? volt az aki el?ször azt mondta: Valami nem stimmel. Nem ? volt az aki utánanézett annak miért vagy bajba, és nem ? volt az aki els?ként kockáztatott és állt ki melletted. 4 évet élt melletted. Te biztos vagy benne, ha anyádék biowarevel, retrovrális génterápiával akarnák kontrollálni a gyermekeidet, odafigyelne a veszélyre és szembe is szállna velük? Mert anyád nem petricsészében gondolkodik, hanem észrevétlenül az étel megf?szerezésében némi retrovirussal. Az, hogy a petricsészét?l félsz, anyádat csak szórakoztatja, akkor kevésbé figyelsz oda a retrovirusos paradicsomra.

- Olyan kell, aki odafigyel rád, segít az ilyet észrevenni, és kiáll melletted, feltétel nélkül ki is tart melletted, a szüleid nem fogják befolyásolni. Hány olyan embert ismersz, férfit és n?t összesen, akib?l legalább ennyit kinézel. Ha [i:9jrwe94p]tanácsot[/i:9jrwe94p] kérsz Jefft?l, figyeld meg mit fog mondani. Ha tényleg tanácsot ad, segítene, végig gondolja a dolgot, mert a te boldogságod a fontos neki, akkor megérdemel még egy esélyt. De ha nem segíteni próbál, akkor [i:9jrwe94p]szerintem[/i:9jrwe94p] nem érdemli meg az esélyt. Nem zavar, akár férfit, akár n?t, akár elfet, akár humánt választasz. Lehet Japán vagy gaijin. A döntés a tiéd, és [i:9jrwe94p]csak a tiéd[/i:9jrwe94p], és nem tartozol számadással, nem kell a véleményemet és a jóváhagyásomat kérni. De ha azt vágod a fejemhez, hogy valakit akkor is jobbnak tartasz, ha ezzel a retrovirust, a szül?i kontrolt, mindent kockáztatsz, mert én [i:9jrwe94p]ennyivel rosszabb vagyok[/i:9jrwe94p], azt bántónak is tartanám, mert akkor nem csak nem a legjobbnak mutatnál, hanem teljesen értéktelennek. Ha a tanácsomat kéred, azt mondom olyat válassz aki kiáll melletted, aki kockáztat érted, és odafigyel apróságokra, vigyáz rád.

- És bármennyire is látom, hogy Jeff tetszik neked, és szívesen segítek, bennem van a kis félsz, hogy ? 4 év alatt is keveset vett észre, kevés id?ben állt ki melletted. Most is szaladt... Félek a retrovirusos szusit sem próbálná meg kiszúrni, és nehezen szállna szembe a szül?i kontrollal, ha a mostani helyzetet is furcsán kezelje. De esélyként beszélj vele, kérjük ki együtt a véleményét. Ha most sem fog tanácsot adni, mire számítasz t?le? Kockázatos. De adjuk meg neki az esélyt. Részben azért, mert tetszik neked, részben azért Hány embernek van esélye a következ? pár hét, hónap alatt bizonyítani, hogy ? odafigyel rád, és kockázatos helyzetben is kiáll érted, és nem ilyen meg anyucitól? Mivel most sajnos gyorsan és ésszel kell választani, kevésbé tudsz randizni, szívedre hallgatni, nehéz helyzetben vagy. Ha rám hallgatsz: Akib?l kinézed azt, hogy a pár hónap után, lehet, hogy meg tudsz benne teljesen bízni, és ezt a bizalmat addigra megszolgálta, legyen akár férfi, akár n? az illet?, az legyen szerintem a listán. A neked tetsz? pasik a lista elején. Aki nem annyira tetszik, vagy éppen az a baj vele, hogy n?, az pedig a tartalékok között. Így ha jót nem találtál, akkor is a "legkisebb rosszat" választod egy olyasvalakit aki mellett boldog lehetsz.

More
13 years 2 months ago #4171 by Nyarlathotep
-"Oké, akkor kivárjuk a négy évet, de költözz ki kérlek a szobámból, és lehet?leg csak akkor érintkezz velem, amikor én magam jövök ki onnan. Meglátjuk, hogy mennyire figyelsz föl bármire is. Igen, tudom, most majd azt fogod mondani, hogy igen, akkor majd ezzel figyeltetsz és azzal figyeltetsz meg majd a Mátrixban, igen, ott ahol ez valamiért nem m?ködött. Ott bezzeg nem kaptam pánikrohamot, de ha azt mondom, hogy Jeff esélyeivel próbálkozz úgy hogy folyamatosan elküldelek melegebb éghajlatra négy éven keresztül, akkor meglátjuk mi lesz. De ha ennyire nem javaslod, akkor miért mondtad, hogy ?t válasszam? Miért nem mondtad, hogy téged válasszalak? Az más kérdés, hogy ezek így egyik?tök mellett se lehetek boldog, mert Jeff önz? és figyelmetlen, n?kkel pedig nem akarok lenni... Ez így nem fog menni. Inkább fölhívom anyut és megkérem, hogy programozzanak át, de most már úgy, hogy én kérem és téged választalak. Az még nekik is jó volna. Azt mondhatnák, hogy a brainlockot valaki önmaga kérte. Akkor biztosan jó lehet. Azumi's Choice kiadás."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.233 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.